Prolongatie!!!!

Hoofdsponsors 2022-2023 RCS-carnaval in 't Wringersgat:

Westphal Kunststof Kozijnen Fabriek en Rob Westphal Service

Met trots presenteert de Rijense Carnaval Stichting als hoofdsponsors voor carnavalsseizoen 2022-2023: Westphal Kunststof Kozijnen Fabriek en Rob Westphal Service! Samen hebben zij het toepasselijke motto gekozen “Saome Pakke We Deur.”. De familie Westphal is voor de zesde maal hoofdsponsor van het openbaar carnaval in 't Wringersgat.

Westphal Kunststof Kozijnen Fabriek is opgericht in 1996 en is een echt familiebedrijf. Moeder Hansje en dochter Milou op de planning, inkoop en administratie. Olaf en schoonzoon Björn in de productie. Verkoop, inmeten en fabricage van Gealan kunststof ramen, deuren en schuifpuien en allemaal in eigen fabriek. De keuze voor het toepasselijke motto was dan ook snel gemaakt! Inmeten gebeurt in samenwerking met Rob Westphal Service, die samen met zijn zoon Jack de montage en optimale service voor zijn rekening neemt. Alles onder één dak!

Mede-sponsor worden?

Openbaar carnaval in ’t Wringersgat wordt geheel georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Daarom is de Rijense Carnaval Stichting afhankelijk van de ondersteuning door sponsoren die carnaval, vrijwilligerswerk en Rijen een warm hart toedragen.

In ruil voor financiële steun of hulp in de vorm van goederen wordt er aandacht geschonken aan onze sponsoren in al onze media uitingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwsbrief die door honderden abonnees gelezen wordt, de carnavalskrant die onder duizenden Rijense adressen verspreid wordt of banners die tijdens evenementen getoond worden. Wilt u ook sponsor worden of meer weten over de mogelijkheden? Neem snel contact op!

RCS bedankt alle sponsoren voor hun bijdragen!

Alle Sponsoren ineens !!